Skip to content

Detta genererar Vi till Sveriges Välfärd.

Detta generarar vi i skatteintäkter till Sverige

Att plantera en ek

Tänk att du planterar en ek idag, då kanske du gjort ett avtryck som består i hundratals år. Kanske till och med i tusen år. Du har inte förändrat mycket, inte skapat något omvälvande, men det du gjort kommer leda till att andra har glädje av ditt arbete långt efter att du är borta.

Lite så tänkte vi när vi startade Add-Up Bemanning. Vi ville betyda något för någon. Vi ville göra ett avtryck, om än i begränsad skala. Göra en skillnad som kan bestå. Nu fem år senare vet vi att över 300 medarbetare har gått via oss ut på den öppna arbetsmarknaden. Hälften av dem har någon form av funktionsvariation. 97% av våra medarbetare kom från arbetslöshet eller arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Lejonparten av dem kom från lång, eller mycket lång arbetslöshet, och ofta är de unga människor som inte tagit sig ut på arbetsmarknaden. De har gått från bidragsekonomi till självförsörjande skattebetalare.

Bilden här nedan, visar vad vi på Add-Up Bemanning tillsammans har åstadkommit under förra året, pengar till vår gemensamma välfärd. Det är en bild av den ek vi planterade för fem år sedan, och jag vet att den eken har vuxit ännu mer under innevarande år, ja den har dubblat sin krona under 2022. Vi är inte längre ett litet bemanningsföretag, inte heller ett stort, men i mitt tycke ett viktigt bemanningsföretag.

Så kan det bli när man planterar en ek.

Fredrik Öhlin

Add-Up Bemanning AB

Mer aktuellt på Add Up

Idag inviger vi våra två nya kontor!

Varmt välkomna Våra nya kontor finns numer i Vänersborg (helt nytt) och ny plats för vårt kontor i Jönköping då
Läs mer

Idag hälsar vi vår nya regionchef Öst varmt välkommen!

Idag hälsar vi vår nya regionchef för Öst Mia Grund Johansson varmt välkommen till oss. Hon har en tidigare bakgrund
Läs mer

Vi är både glada och stolta! Vi gör skillnad.

Äntligen får vi lov att berätta den glada nyheten som vi fick till oss i förra veckan. Vi är finalister
Läs mer

Vilka fantastiska konsulter vi på Add Up Bemanning har.

Vilka fantastiska konsulter vi på Add Up Bemanning har. När Teklit kom till Sverige från Eritrea 2014 hamnade han utanför
Läs mer

Spontanansökan

Skicka in ditt CV och personliga brev, så är du med kontinuerligt i vår matchningsprocess.