×
AddUp

Vi gör det enkelt för våra kunder att vara med och ta ansvar.

Alla vet att hållbarhet och mångfald går hand i hand, det är heller inga nyheter att mångfald är mer lönsamt än motsatsen. Många upplever dock att det är svårt att rekrytera ur andra grupper än de man är van vid. Här vill vi beskriva hur vi kan hjälpa våra kunder att öka sin mångfald och skapa hållbarhet, utan att göra något annat än at lösa sitt personalbehov!

Ca 50% av våra medarbetare har någon form av funktionsvariation.

Vi möter olika personer med talanger som inte kommer till sin rätt, och det ser vi som slöseri med den viktigaste resursen vi har i samhället- Människor!

Vi vill vara med och ta ansvar för att ändra på det.

Med vår unika rekryteringsprocess och långa erfarenhet av att matcha in rätt person till rätt tjänst, görs våra medarbetares funktionsvariationer betydelselösa i sammanhanget, och kvar finner vi bara kompetens och hög motivation. Om du bemannar i din verksamhet med vår personal, är du med och tar ansvar för ett mer hållbart samhälle och en ökad mångfald.

Vad tror du att dina kunder tycker om det? Vi tror att de tycker att det är viktigt, och därför menar vi att det stärker våra kunders varumärke att använda Addup Bemanning som leverantör.

Johan Henriksson

Boka ett möte

Boka ett förutsättningslöst möte med oss. Då kan vi berättar mer om hur vi effektivt kan hjälpa dig

Kontakta oss