Säljare till en trygg bransch som håller i alla väder!

Snabbfakta

Omfattning: Heltid
Anställning: Tillsvidare – eller tidsbegränsad anställning
Placeringsort: Jönköping
Ansök senast: Snarast

Säljare till en trygg bransch som håller i alla väder!

Byt jobb till en stabil bransch som inte är konjunkturkänslig där du tillsammans med ett mindre gäng kommer sitta i moderna och fräscha lokaler med bra tillgänglighet i Jönköping. 

Du kommer jobba med försäljning och telefonen är ditt redskap när du följer upp inkomna förfrågningar. Arbetet utförs på kontoret på heltid mellan 8–17 men det finns möjlighet att själv lägga upp din arbetstid. Du kommer jobba en del med annonsering och du har alltid kollegor nära till hands.

För vår kund är det viktigt med utveckling och fortbildning och man hittar på saker ihop för att skapa och bibehålla god sammanhållning och att arbeta mot uppsatta mål. Kunden har en väl underbyggd vision om att växa sig större.

Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet inom service och försäljning, gärna kvinna för att bidra till mångfalden och en jämn könsfördelning på arbetsplatsen och att du kan skapa ett förtroende via telefon. Utbildning ingår i anställningen. 

Du kommer på sikt att ha mycket goda chanser att påverka din inkomst med ditt driv att sälja. Du kommer få utbildning inom området och få chans att jobba i ett tryggt och långsiktigt hållbart företag.

Tillsättning enligt överenskommelse.

Är detta intressant och du vill veta mer ring: 0709-49 50 12

Mia Grund Johansson

Välkommen med din ansökan.

Sök tjänsten

Jag finns här för dig!

Mia-Grund-Johansson2

Mia Grund Johansson

Regionchef Öst

Tel. 070-949 50 12
mia.grund.johansson@addup.se