×
AddUp

Vårt tredje kundlöfte, förberedd!

Vårt tredje kundlöfte är förberedd, den framgångsrike är ofta den förberedde. Motsatsen är ett slöseri med egen och andras tid i en organisation.

Det som skiljer ett proffs från en amatör i idrottens värld är graden av förberedelse. Träningsmängd, vila, utrustning och kosthållning är minutiöst uträknat och uppmätt. Åtgärder är vidtagna under en lång tid för att vid ett givet tillfälle kunna prestera på absolut max. Man är väl förberedd!

Lite så tänker vi också.

Att vara förberedd är att vara utvilad när man kommer till jobbet, att man känner till och har tänkt igenom dagens arbetsuppgifter. Att man har lämnat sin arbetsplats i god ordning, så att man inte behöver börja dagen med att leta efter nödvändiga verktyg.  Att vara ombytt och på rätt plats när arbetsdagen börjar, och att man har med sig det man behöver i matväg för att kunna prestera bra under en hel arbetsdag.

Att vara förberedd är att ha hanterat det privata redan hemma, så att man kan koncentrera sig på sitt jobb. Att veta vem man skall prata med om vad, och att ha koll på var man fyller på förbrukningsmaterial.

Att vara förberedd är ett medvetet val, och våra medarbetare väljer att förbereda sig, det är ett av skälen till varför de är så uppskattade.

Fler inlägg


Visa alla nyheter