×
AddUp

Varför Addup?

När man väljer en leverantör eller utav något skäl är ute efter att byta leverantör, är det viktigt att man har klart för sig vad man har för förväntningar på det nya samarbetet. Nedan ser du lite av vad du kan förvänta dig av oss.

Som alla bemannings och rekryteringsföretag bygger vi verksamheten kring kostnadseffektivitet och flexibilitet.
Men det är inte det som gör oss unika, det finns många anledningar till att använda Add Up som leverantör.

Du skall välja oss först och främst för att du har ett personalbehov som du vill hitta en effektiv lösning på, vi hittar rätt personal tack vare att vi rekryterar ur breda och många kanaler. Vår personal är väldigt uppskattad hos kund inte bara på grund av sin kompetens, utan också för att vi jobbar med en tydlig uppförandekod.

Vi tar tillvara talang som andra missar och matchar den mot våra kunders behov, tillsammans med våra kunder tar vi ett socialt ansvar, och bygger på så sätt kundnytta, individnytta och samhällsnytta.

Ett samarbete med Add Up stärker ert varumärke!

Vi marknadsför även våra kunder i sociala media, då vi anser det viktigt att lyfta fram ansvarstagande aktörer på arbetsmarknaden.

Kontakta oss

Kontakta oss för ett inledande samtal, vi är intresserade utav din verklighet!

Kontakta oss

"Vi uppskattar kunskapen om den lokala marknaden och viljan att leverera kvalitet i alla led"

Anna Andersson,

Läs mer

"Jag skulle vilja poängtera att AddUp väl har förstått Ecris behov och att vi har fått snabb respons när behov uppstått."

Anna Andersson,

Läs mer

"Vi på Manline har haft ett gott samarbete med Add-Up bemanning i flera år."

Anna Andersson,

Läs mer