×
AddUp

Ett annorlunda bemanningsföretag!

Idén om ett bemanningsföretag som löser kundernas personalbehov och samtidigt verkar för hållbarhet och mångfald, föddes på ett hotellrum en mörk novemberkväll 2008.

Samtalet kretsade kring hur man skall fånga upp den talang som riskerar att gå till spillo, och vi enades om att vi borde göra något. Den tanken ville inte riktigt släppa taget utan följde med oss någonstans i bakhuvudet, tills möjligheten att förverkliga drömmen dök upp 2016. Den 24 november det året föddes Add Up Bemanning AB och har sedan dess hjälpt kunder med personalinhyrning och rekrytering genom att hitta kunnig, motiverad och engagerad personal. Att vi dessutom bidrar till våra kunders hållbarhetsarbete är ett mervärde vi är extra stolta över.

Vår personal kännetecknas av Add Up:s 10 beteenden:

Punktlighet, Positivitet, Förberedd, Anstränga sig, Arbetsmoral, Energi, Passion, Kroppsspråk, Öppenhet för coachning samt att göra det lilla extra.

Eftersom att det är beteenden det handlar om, är de helt valbara och därmed oberoende av kön, ålder, funktionsvariation eller etnicitet. Genom att jobba nära våra kunder och vår personal, vill vi ta ansvar för Add Up.s beteenden och göra dem till vårt kundlöfte, vår signatur.

Det är Add Up:s 10 beteenden som gör skillnaden, inte personalens eventuella funktionsvariationer.

Johan Henriksson

Boka ett möte

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte, välkommen!

Kontakta oss